Iz crtaćeg bloka br. 3 - Švaljek, Antun Boris (1978)
U sredini prikaza velika ptica u profilu. Iznad nje dvije ptice na oblaku i jedna na šarenoj kugli.
Desno dolje tušem: BORIS ŠVALJEK/1978; na pleđini desno gore olovkom: IZ CRTAĆEG BLOKA BR 3 // BORIS ŠVALJEK
Keywords: Životinje; kombinirana tehnika