[Djevojčica s naramkom i košarom] - Kreković, Kristijan (1966)
Prikaz djevojčice en face, otprilike do linije koljena, s košarom u spuštenoj desnoj ruci, te naramkom granja na leđima. Lijeva ruka podignuta, savinuta u laktu i položena na grudi.