[Indijanac] - Kreković, Kristijan (1966)
Prikaz muškarca en face, glave okrenute u poluprofilu, otprilike do linije koljena, sa šeširom širokog i uzdignutog oboda, pletenicama, te koničnim, izduljenim i ornamentiranim dijelom nekog predmeta u podignutoj desnoj ruci.