[Dokolica] - Meštrović, Ivan, kipar (1925)
Kompozicija sa tri lika; u prvom planu po sredini stoji muškarac okrenut leđima, na desno sjedeći ženski akt u profilu, na lijevo stoji lik koji svira violinu.