[Raspeće] - Labaš, Rudolf (1989)
Duž centralne vertikalne osi frontalni prikaz raspetoga Krista s obje strane kojega u pozadini dva razbojnika; ispod istoga prikaza uz donji rub po tri lika muškarca s obje strane konja prikazanog u profilu.