Branimirova Hrvatska u pismima pape Ivana VIII. = Branimir's Croatia in the letters by Pope John VIII. = Branimir's Kroatien in den Briefen des Papstes Johannes VIII - Iohannes VIII, papa (Biblioteka Knjiga Mediterana, 1990)
Pet pisama iz: Epistolae Ioannis VIII.