Branimirova Hrvatska u pismima pape Ivana VIII. = Branimir's Croatia in the letters by Pope John VIII. = Branimir's Kroatien in den Briefen des Papstes Johannes VIII - Iohannes VIII, papa; Matijević-Sokol, Mirjana; Zekan, Mate; Stipišić, Jakov; Šamšalović, Miljen; Vlahović, Karmela; Ružić, Bruno (Split : Književni krug, 1990)
Pet pisama iz: Epistolae Ioannis VIII.
Nakl. 3000 primj.
Tekst usporedo na hrv., engl. i njem. jeziku
Bibliografija: str. 79-80 i uz tekst
Keywords: Branimir, -- hrvatski knez; Hrvatska -- Povijest -- 795.-925. -- Povijesni izvori