[Starac] - Radauš, Vanja (1950)
Skicozni prikaz polulika starca en face, desne ruke položene ispred grudi, glave blago nagnute u stranu, sa bradom i brkovima.Na poleđini, obrnuto u odnosu na prikaz sa prednje strane, skicozne naznake poprsja ženskog lika en face.