[Dječak]. - Radauš, Vanja (1950)
Glava dječaka nasmijanog lica, prikazana u poluprofilu.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Portreti -- Djeca -- Crteži -- Hrvatska; Djeca -- Crteži -- Hrvatska; tuš