Sull'ubicazione di Andetrium e di altre località ricordate nella guerra dalmato-pannonica : ricerche geografico-storiche - Kaer, Petar ([s. n.], 1895)
Geografska i povijesna istraživanja Muća i drugih mjesta koja se spominju u Dalmatinsko-panonskom ustanku.