Sull'ubicazione di Andetrium e di altre località ricordate nella guerra dalmato-pannonica : ricerche geografico-storiche - Kaer, Petar ([S. l.] : [s. n.], 1895)
Geografska i povijesna istraživanja Muća i drugih mjesta koja se spominju u Dalmatinsko-panonskom ustanku.
Sadržaj: I. Andetrium (Muć?). II. Andetrium - Clissa. III. Splonum. IV. Ratoneum. V. Seretium.
Izv. oblik autorova imena: Petar Kaer.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Muć i okolica -- Povijest; Klis (okolica) -- Povijest