Führer durch Dalmatien : 4 geographischen Karten und 4 Stadtplänen - Petermann, Reinhard E.; Fischer, Ludwig Hans (Wien : K. U. K. Hof- und Universitäts-Buchhändler, 1899)
Vodič po Dalmaciji.
Sadrži i: Anhang ; Dampferfahrten in Winterhalbjahr 1898/99.
Stv. nasl. na omotu: Illustrirter Führer durch Dalmatien.
Prema Izvještaju poslova za godine 1899. i 1900. Društva za promicanje narodno-ekonomskih interesa Kraljevine Dalmacije, str. 7., suradnici u izradbi vodiča bili su F. Bulić, J. Škarić, M. Sardelić, J. Kolombatović i dr.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Kazala.
Keywords: Dalmacija -- Vodiči