O vojničkim potporama - Brajević, Vinko (Zadrugarska biblioteka ;, 1917)
O zakonu i zakonskim odredbama vojnih potpora koje se u praksi ne provode, a u rukama su službenika. Iznijeto je koji članovi društva imaju pravo na potporu i tendencija za humanošću.