La Società politica dalmata - Bajamonti, Antonio ([S. l.] : [s. n.], 1886)
Govor prigodom osnutka Dalmatinskog političkog društva. Pisano s protalijanskog stanovišta.
Puno ime autora: Antonio Bajamonti.
Keywords: Dalmacija -- Politika i vlast -- 19. st