Giovanni di Ravenna e Lorenzo Dalmata arcivescovi di Spalato : cermi storici ed elogio - Dević, Ivan, pisac ([s. n.], 1882)
O životu i djelu prvog splitskog nadbiskupa Ivana Ravenjanina iz 7. st. te Lovre Dalmatinca, spltiskog nadbiskupa od 1059. do 1099. god. Pisac o njima govori na temelju povijesnih podataka.