Govori Steve Kutuzovića, narodnog zastupnika kotara Cerna, izrečeni u saborskim sjednicama koncem g. 1898. i početkom g. 1899. - Kutuzović, Stevo ([s. n.], 1899)
Razne interpelacije i govori o postupku oblasti kod izbora za sabor i županijske skupštine, o upravi brodske imovine općina, o samovolji službenika, o proračunu i o nekim drugim gospodarskim i općinskim pitanjima.