Zapisci plemenitog gospara Marina Marojice Kaboge, izvanrednog poslanika Republike Dubrovačke na Carigrackom dvoru : god. 1706.-1707 - Kaboga, Marojica (s. n., 1900)
Dnevnički zapisci Marina Marojice Kaboge o njegovom poslanstvu u Hercegovini 1701. i o poslanstvu u Carigradu 1706. za vladanja Sultana Ahmeta.