Di alcuni interessi comunali e sulla ricostruzione dell'aquedotto romano : cenni esposti nella XXXI. tornata ordinaria del Consiglio comunale, tenuta il 14 marzo 1880 - Bajamonti, Antonio ([s. n.], 1880)
O raznim komunalnim pitanjima: o potrebi povećanja broja službenika u administraciji i gradskoj policiji, o ulozi policije u brizi za čistoću grada i kontroli trgovanja živežnim namirnicama, o potrebi plana za regulaciju grada uz posebno vođenje računa o sjajnim ostacima iz rimskog doba. Ono o čemu se najviše govori jest izgradnja splitskog vodovoda uz korištenje ostataka rimskog akvedukta.