Vrlički Hrvati odgovaraju piscu X. "Vrlike u borbi" - Barbić, Ivan ([S. l.] : [s. n.], 1898)
Odgovor na djelo: Vrlika u borbi, jedna stranica iz suvremene istorije dalmatinskih odnošaja.
Str. [3]-5: Predgovor / [Ivan Barbić].
Y je pseudonim Ivana Barbića.
Keywords: Vrlika -- Povijest -- Novi vijek