Il comune di Zara nel secolo XII. - Benevenia, Lorenzo ([Zadar : s. n.], 1899)
Povijest Zadra u 12. stoljeću.
P. o. : Rivista dalmatica
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Zadar -- Povijest -- 12. st