Studii critici : publicati nell'Osservatore dalamtico - Kaznačić, Ivan August; Kazali, Pasko Antun ([Zadar] : [s. n.], 1856)
Kaznačić se najprije obraća Kazaliju, zatim govori o publikaciji: Programma del Ginnasio di prima classe in Zara : per l'anno 1856. Pisci o kojima Kaznačić govori su sljedeći: Marko Antun Vidović, Medo Pucić, Šime Ljubić, Giuseppe Valentinelli, Ante Cerineo, Jovan Sundečić, Pasko Antun Kazali, Ana Vidović, Dimitrije Milaković, Jruaj Pulić, Giuseppe Ferrari-Cupilli i Konstantin Božić.
Puno ime autora: Ivan August Kaznačić.
Str.. 3-5: Pregovor, Mio G. A. K! / P. A. C. ; P. A. C. = Pasko Antun Kazali.
Bilješke uz tekst.
Keywords: Srednje školstvo -- Zadar