Dubrovčanin Petar Bianchi i nećak mu Didak Dubravica-Arboscelli : prilog za povijest hrvatskog latinizma u XVIII. vijeku - Körbler, Đuro (s. n., 1913)
O hrvatskim latinistima 18. st. Didaku Dubravici-Arboscelli-ju i Petru Bianchi-ju.