Dubrovčanin Petar Bianchi i nećak mu Didak Dubravica-Arboscelli : prilog za povijest hrvatskog latinizma u XVIII. vijeku - Körbler, Đuro ([Zagreb : s. n.], 1913)
O hrvatskim latinistima 18. st. Didaku Dubravici-Arboscelli-ju i Petru Bianchi-ju.
P. o.: "Rad" Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti ; 196.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Bianchi, Pietro -- Biografije; Hrvatski latinizam -- 18. st