Al sig. dott. Giorgio Giovanizio avvocato ed assessore municipale destituito in Spalato - Lanza, Frano ([s. n.], 1865)
Ispravak na članak G. Giovanizija objavljen u novinama Il Nazionale, br. 10, 1865., u vezi s nekim navodnim nepravilnostima u upravi splitske općine.