Sopra le Relazioni dell'amministrazione del comune di Spalato dal 9 gennajo 1860 al 6 giugno 1864 del D.r A. Bajamonti - Lanza, Frano (autor, 1865)
Izvještaj F. Lanze podnesen na zasjedanju Vijeća 29. siječnja 1965. o stanje u splitskoj gradskoj upravi od 9. siječnja 1860. do 6. lipnja 1864. kada je gradonačelnik bio Antonio Bajamonti.