Memorie zaratine d'illustri soggetti della veneta patrizia famiglia Boldù - Ferrari Cupilli, Giuseppe ([Zadar] : [s. n.], 1859)
O venecijanskoj patricijskoj obitelji Boldù u Zadru.
Bibliografske bilješke: str. 23-24.
Keywords: Zadar -- Povijest