Zara e i suoi contorni : descritti al forestiere - Nani, Angelo ([Zadar] : [s. n.], 1878)
Vodič po Zadru i okolici.
Str. [III]: Quattro parole di prefazione / Angelo Nani.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Zadar -- Turistički vodiči; Zadar (okolica) -- Turistički vodiči