Njekoliko riečih mojim nazlobnikom i ozloglasiteljem - Kvaternik, Eugen ([S. l.] : [s. n.], 1862)
U povodu kleveta, da je u Beču denuncirao Ivana Mažuranića i da je htio Austriji prodati političke tajne Rusije.
Nasl. nad tekstom.
Izv. oblik imena autora: Eugen Kvaternik.
Autor je potpisan na kraju teksta.
Keywords: Kvaternik, Eugen -- Autobiografija