Pismo preuzvišenog gosp. djakovačkog biskupa Jurja Josipa Strossmayera ... gosp. Marinici Giorgiću. - Strossmayer, Josip Juraj ([S. l. : s. n., 1861)
O sjedinjenju Dalmacije s Hrvatskom.
Nasl. nad tekstom.
Dat.: dne 4. sječnja 1861.
Keywords: Strossmayer, Josip Juraj -- Korespondencija; Dalmacija -- Povijest -- 1797.-1918.