Illustrazione del teatro Bajamonti in Spalato. - Brainovich, Giovanni ([Spalato] : [s. n.], 1860)
Opis kazališne zgrade i slika u njoj s biografskim podacima o A. Bajamontiju; u povodu otvorenja nove zgrade.
Napisao Giovanni Brainovich.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Teatro Bajamonti (Split); Bajamonti, Antonio; Zgrade kazališta -- Split