Trgovačka škola "Beno Kotruljić" u Dubrovniku : rasprava o potrebi trgovačke škole za južnu Dalmaciju - Vučetić, Antonije (Trgovačka i obrtnička komora, 1909)
Rasprava u kojoj se pokušava dokazati da je u Dubrovniku potrebno osnovati trgovačku školu.