Govor kojim je Erazmo Barčić, zastupnik Izbornog bakarskog kotara, obrazložio u CXLI. saborskoj sjednici od 14. prosinca 1895. interpelaciju glede Delte i banov odgovor - Barčić, Erazmo ([s. n.], 1895)
O proširenju ingerencije mađarskog guvernera grada Rijeke na neke administrativne poslove na Sušaku; odgovor bana K. Khuen-Hedervaryja.