[Akt] - Radauš, Vanja (1970)
Prikaz sjedećeg lika polunage žene, do linije bedara, torza okrenutog u blagom poluprofilu, ruku podignutih do razine grudi, odjevene u kratku i prozirnu haljinicu, sa šeširom na glavi.