Vinko Brešić - Goll, Predrag (Slavonski Brod, 1990)
Prikaz muškog lica s brkovima realiziran širokim potezima kista.
Desno dolje laviranim tušem u koso: Goll 90. Lijevo dolje laviranim tušem:Dr.VINKO,// BREŠIĆ // tušem : Dr. Vinko Brešić // Slav. Brod, 23.XI 1990. //85 - obljetnica Dragutina Tadijanovića
Keywords: lavirani tuš