Vinko Brešić - Goll, Predrag (Slavonski Brod, 1994)
Portret muškarca, en face. Portret je realiziran oštrim linijama i plohama.
Desno dolje pastelom: Goll // 94., lijevo dolje crnim flomasterom; Prpf.Dr.Vinko Brešić, Zagreb // okrugli stol, život i // djelo Ivane Brlić // Mažuranić, Slav.Brod, 22.4.94.
Keywords: pasteli