[Figure] - Goll, Predrag (1977)
Figure u raznim položajima i portreti u profilu, poluprofilu i en face.
Gore ili dolje uz crtež olovkom potpis autora, mjesto nastanka, godina i bilješke autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: olovka