[Crteži s plaže] - Goll, Predrag (Osijek, 1985)
Crteži figura ljudi na plaži u različitim položajima, te jedan portret muškarca s naočalama u profilu.
Dolje ili gore uz crtež, olovkom ili pastelom, potpis autora, mjesto i godina nastanka, te bilješke autora o crtežu.
Na naslovnoj strani: PLAŽA
Naslov dao katalogizator.
Keywords: pasteli