Bazilika sv. Klimenta u Rimu : poviestno-arkeologičke crtice : prigodom sveslavenskog hodočašća u Rim - Bulić, Frane (Katolička Dalmacija, 1881)
Srpanjske svečanosti slavenskoga bogoslužja u crkvi sv. Klementa u Rimu. Tu su se okupili uz Hrvate iz Dalmacije, Hercegovine još i Česi, Poljaci, Bugari, Slovenci.