Bazilika sv. Klimenta u Rimu : poviestno-arkeologičke crtice : prigodom sveslavenskog hodočašća u Rim - Bulić, Frane ([Zadar ] : Katolička Dalmacija, 1881)
Srpanjske svečanosti slavenskoga bogoslužja u crkvi sv. Klementa u Rimu. Tu su se okupili uz Hrvate iz Dalmacije, Hercegovine još i Česi, Poljaci, Bugari, Slovenci.
P. o.: Katolička Dalmacija ; god. 12/1881., br. 59, 60, 63-73.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Basilica di San Clemente (Roma)