I francescani del terz'ordine ed il convento loro di Zara - Ferrari Cupilli, Giuseppe ([s. n.], 1864)
Povijest franjevaca trećoredaca u Zadru. Sadrži i dokumente, vezane uz samostan u Zadru te popis ministara provincije franjevaca trećoredaca u Dalmaciji kroz vjekove.