I francescani del terz'ordine ed il convento loro di Zara - Ferrari Cupilli, Giuseppe ([S. l.] : [s. n.], 1864)
Povijest franjevaca trećoredaca u Zadru. Sadrži i dokumente, vezane uz samostan u Zadru te popis ministara provincije franjevaca trećoredaca u Dalmaciji kroz vjekove.
Na poleđini nasl. lista: Edizione a parte, tratta dall'opera: Istoria dei frati minori in Dalmazia e Bossina / del p. Donato Fabianich ; a cura del p. Giuseppe Duimovich.
Tekst na tal. jeziku, dokumenti na lat. i na tal. jeziku.
Keywords: Franjevci. -- Provincija svetoga Jeronima u Dalmaciji i Istri -- Povijest; Franjevci trećoreci -- Zadar