[Tlocrt i presjek Jupiterovog hrama u Splitu. Dioklecijanov akvedukt. Zlatna vrata] (1712)
Na listu četiri različita prikaza, gore lijevo tlocrt Jupiterova hrama, a desno njegov prikaz s jednim dijelom unutarnjeg presjeka. Dolje lijevo prikaz akvedukta u Splitu, a desno su prikazana Zlatna vrata.