Moj album - Prodan, Ivo, svećenik (Spisi D. Iva Prodana ;, 1895)
Izreke i odlomci iz govora i spisa A. i D. Starčevića, E. Kvaternika, H. Hinkovića, F. Folnegovića, E. Barčića, Rukavine, M. Pavlovića, L. Krajača, D. Tuškana i anonimnih novinskih članaka.