Viški boj - Kuničić, Petar (Knjižara Lav. Hartman (Kugli i Deutsch), 1900)
Sadrži opis Visa, prikaze bitke kod Visa god. 1866., proslava održanih poslije pobjede kao i prigodom 20. godišnjice i 25. godišnjice, nadalje priloge i pjesme o viškom boju, sastavke prigodom 20. godišnjice i 25. godišnjice.