18. zagrebački salon, primijenjena umjetnost, grafički i industrijski dizajn : Umjetnički paviljon, 8.V - 8.VI 1983. ([Ulupuh], 1983)
Sadržaj: dvije figure sjede uz bazen. Stilizacija figura i prikazanog interijera izvedena je u duhu De Stijl-a.