Tomislav Bakarić: Amerika, Amerika : Zagrebačko dramsko kazalište (Zagrebačko dramsko kazalište, 1970)
Sadržaj: u gornjem dijelu plakata žuto trokutasto polje obrubljeno crnom prugom. U polju se nalazi prikaz kravate bijele boje s velikim crnim točkama. U donjem dijelu plakata smješten je tekst