Tomislav Bakarić: Amerika, Amerika : Zagrebačko dramsko kazalište - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Zagrebačko dramsko kazalište ([Zagreb : Zagrebačko dramsko kazalište], 1970)
Sadržaj: u gornjem dijelu plakata žuto trokutasto polje obrubljeno crnom prugom. U polju se nalazi prikaz kravate bijele boje s velikim crnim točkama. U donjem dijelu plakata smješten je tekst
Keywords: Bakarić, Tomislav; Amerika, Amerika -- Plakati; Kazališni plakati