Dani mladog teatra-Zagreb, Theatre Festival : Centar za kulturnu djelatnost SSO Zagreb - Stojanović, Željko, fotograf (Centar za kulturnu djelatnost SSO, 1976)
Sadržaj: stražnje staklo automobila sa zavjesom s unutrašnje strane