Ranko Marinković: Glorija : Zagrebačko dramsko kazalište, 1970. (Zagrebačko dramsko kazalište, 1970)
Sadržaj: u donjem dijelu plakata bijela slova teksta na crnoj podlozi, a u gornjem dijelu crna podloga pretvorena je u prikaz krova kuće.