Camera obscura X 2, Slobodan Tadić : Izložba kazališne fotografije : Dramsko kazalište Gavella, Galerija Dubrava, 20.XI 70-4.XII 70 (Galerija Dubrava, 1970)
Sadržaj: crna prevladavajuća i bijele plohe bočno, međusobno graniče cik-cak linijom.